Lang Leve de Liefde: Frank gaat op de knieën voor Mariska (video)

Lang Leve de Liefde: Frank gaat op de knieën voor Mariska (video)

Mariska heeft nog niet echt vlinders voor Frank: "Er is geen liefde op het eerste gezicht", zegt ze. Haar date denkt dat dat sowieso niet bestaat. Voor hem is het belangrijker dat ze het een kans geven.

Op de knieën
"Ik krijg het gevoel dat je er niet geheel voor open staat", geeft hij aan. Mariska antwoordt dat ze de deur ook nog niet helemaal heeft dichtgegooid. Op dat moment verbaast Frank haar, door voor haar op de knieën te gaan. Wat er dan gebeurt zie je in het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Frank gaat op de knieën voor Mariska (video) Mariska heeft nog niet echt vlinders voor Frank: "Er is geen liefde op het eerste gezicht", zegt ze. Haar date denkt dat dat sowieso niet bestaat. Voor hem is het belangrijker dat ze het een kans geven. Op de knieën"Ik krijg het gevoel dat je er niet geheel voor open staat", geeft hij aan. Mariska antwoordt dat ze de deur ook nog niet helemaal heeft dichtgegooid. Op dat moment verbaast Frank haar, door voor haar op de knieën te gaan. Wat er dan gebeurt zie je in het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Lang leve de liefde: Frank blundert met gokken van leeftijd Mariska Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: Frank gaat op de knieën voor Mariska (video)

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve de Liefde: Frank gaat op de knieën voor Mariska (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen