Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video)

Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video)

Over een week is het zover: de Amerikaanse verkiezingen. Als we de peilingen mogen geloven, wat we niet altijd moeten doen blijkt uit de geschiedenis, zal Joe Biden met een straatlengte afstand gaan winnen van Donald Trump. Maar wat als dat nou niet gebeurt, vraagt Robert Jensen zich af.

Leugenachtige wereld?
"Wat als Trump nou overduidelijk wint? Dat zou betekenen dat we de afgelopen tijd in een leugenachtige wereld gezet zijn. Met constant het verhaal dat hij zo ver achter liep in de peilingen dat hij het niet meer zou kunnen inhalen en dat mensen een hekel aan hem hebben." Jensen voorspelt dat de voorsprong van Biden helemaal niet zo groot is als wordt verkondigd. Bekijk zijn hele vlog hieronder.

Jensen: &quot;Wat als <em>Donald Trump</em> volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?&quot; (video) Over een week is het zover: de Amerikaanse verkiezingen. Als we de peilingen mogen geloven, wat we niet altijd moeten doen blijkt uit de geschiedenis, zal Joe Biden met een straatlengte afstand gaan winnen van Donald Trump. Maar wat als dat nou niet gebeurt, vraagt Robert Jensen zich af. Leugenachtige wereld?"Wat als Trump nou overduidelijk wint? Dat zou betekenen dat we de afgelopen tijd in een leugenachtige wereld gezet zijn. Met constant het verhaal dat hij zo ver achter liep in de peilingen dat hij het niet meer zou kunnen inhalen en dat mensen een hekel aan hem hebben." Jensen voorspelt dat de voorsprong van Biden helemaal niet zo groot is als wordt verkondigd. Bekijk zijn hele vlog hieronder. Bekijk ook Jensen: "Ab Osterhaus moet zijn bek houden, het is een kneus" Bekijk deze video »
Show :
Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier