Woensdag in de 5 Uur Show: Man man man-podcast & Jelte van der Goot

Woensdag in de 5 Uur Show: Man man man-podcast & Jelte van der Goot

Brecht van Hulten presenteert woendag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen:

  • Misdaadverslaggever Jens Olde Kalter brengt een bezoek aan de studio
  • De mannen van de populaire podcast Man Man Man (Chris, Bas & Domien) praten over hun succes en over het boek dat ze uitbrachten
  • Jelte van der Goot is de gast van de dag

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van woensdag hieronder

Woensdag in de 5 Uur Show: <em>Man man man-podcast</em> &amp; Jelte van der Goot Brecht van Hulten presenteert woendag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn haar gasten en onderwerpen: Misdaadverslaggever Jens Olde Kalter brengt een bezoek aan de studio De mannen van de populaire podcast Man Man Man (Chris, Bas & Domien) praten over hun succes en over het boek dat ze uitbrachten Jelte van der Goot is de gast van de dag Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van woensdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wat zijn de draconische maatregelen? "Bioscopen dicht, minder thuisbezoek, minder binnensporten" (video) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in de 5 Uur Show: Man man man-podcast & Jelte van der Goot

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV