Buienradar: forse buien en stevige wind

Buienradar: forse buien en stevige wind

Vrijwel het hele land heeft op woensdag te maken met flink wat regen. "Er vallen forse buien en er staat een stevige wind", aldus Buienradar. Ook op donderdag wordt het nat, na een droge ochtend. De dagen daarna wordt het wat aangenamer, met hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em>: forse buien en stevige wind Vrijwel het hele land heeft op woensdag te maken met flink wat regen. "Er vallen forse buien en er staat een stevige wind", aldus Buienradar. Ook op donderdag wordt het nat, na een droge ochtend. De dagen daarna wordt het wat aangenamer, met hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Bekijk het weerbericht van Weer.nl of bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Video: verdronken dorpen ontdekt in Noordoostpolder Flevoland Bekijk deze video »
Weer :
Buienradar: forse buien en stevige windPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: forse buien en stevige wind of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen