Nieuwsuur: wat vindt 'hamer-bedenker' Tomas Pueyo van Nederlandse lockdown? (video)

Nieuwsuur: wat vindt 'hamer-bedenker' Tomas Pueyo van Nederlandse lockdown? (video)

Ingenieur Tomas Pueyo is de geestelijk vader van ‘de hamer’, die ook premier Rutte regelmatig aanhaalt als hij het heeft over de wijze waarop het coronavirus aangepakt moet worden. Hoe denkt hij over de Nederlandse intelligente lockdown? "Het zal effect hebben en vermoedelijk de verspreiding stoppen."

Gevolgen economie
Hij plaatst echter ook een kanttekening: "Het probleem is dat het het virus afremt, maar ook de economie. Dat is iets dat we moeten voorkomen." Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder.

Nieuwsuur: wat vindt 'hamer-bedenker' <em>Tomas Pueyo</em> van Nederlandse lockdown? (video) Ingenieur Tomas Pueyo is de geestelijk vader van ‘de hamer’, die ook premier Rutte regelmatig aanhaalt als hij het heeft over de wijze waarop het coronavirus aangepakt moet worden. Hoe denkt hij over de Nederlandse intelligente lockdown? "Het zal effect hebben en vermoedelijk de verspreiding stoppen." Gevolgen economieHij plaatst echter ook een kanttekening: "Het probleem is dat het het virus afremt, maar ook de economie. Dat is iets dat we moeten voorkomen." Bekijk het fragment van Nieuwsuur hieronder. Bekijk ook Video: Moeten de scholen opnieuw dicht, bij dreigende lockdown? (Nieuwsuur) Bekijk deze video »
TV :
Nieuwsuur: wat vindt 'hamer-bedenker' Tomas Pueyo van Nederlandse lockdown? (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwsuur: wat vindt 'hamer-bedenker' Tomas Pueyo van Nederlandse lockdown? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen