Melania Trump heeft humor: "Donald is knap" (video)

Melania Trump heeft humor: "Donald is knap" (video)

Melania Trump hield dinsdag haar eerste solo campagnebijeenkomst. Daarin was ze uiteraard haar man Donald flink aan het ophemelen, waarbij ze ook nog hulp kreeg uit het publiek. Op het moment dat ze vertelt dat de huidige president sterk, succesvol en eerlijk is roept er iemand: "En knap!"

Publiek lacht
Die opmerking valt uiteraard in goede aarde bij de first lady: "Daar ben ik het mee eens", zegt ze waarna het niet onpartijdige publiek met haar mee lacht. Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder.

Melania Trump heeft humor: &quot;<em>Donald</em> is knap&quot; (video) Melania Trump hield dinsdag haar eerste solo campagnebijeenkomst. Daarin was ze uiteraard haar man Donald flink aan het ophemelen, waarbij ze ook nog hulp kreeg uit het publiek. Op het moment dat ze vertelt dat de huidige president sterk, succesvol en eerlijk is roept er iemand: "En knap!" Publiek lachtDie opmerking valt uiteraard in goede aarde bij de first lady: "Daar ben ik het mee eens", zegt ze waarna het niet onpartijdige publiek met haar mee lacht. Bekijk het fragment van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Melania Trump heeft humor: "Donald is knap" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Melania Trump heeft humor: "Donald is knap" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen