Giel Beelen biedt excuses aan na verslapen: "Ik heb dit tijdstip onderschat" (video)

Giel Beelen biedt excuses aan na verslapen: "Ik heb dit tijdstip onderschat" (video)

Giel Beelen zal een wekker kopen, nadat hij zich wederom heeft verslapen, waardoor hij woensdagochtend vroeg zijn radioshow miste. "Ik baal daar ontzettend van", laat hij weten.

Onderschat?
De dj steekt de hand in eigen boezem: "Ik ben bij mezelf te rade gegaan, misschien heb ik het nieuwe tijdstip toch een beetje onderschat." Hij is gisterenavond veel te laat gaan slapen, zo biecht hij op.

'Wél belangrijk'
Beelen hoopt niet dat mensen nu gaan denken dat hij de show niet belangrijk zou vinden: "Mensen die me kennen weten dat ik door en door radio ben en juist dit tijdstip graag wilde." Bekijk de hele video, die Beelen op Twitter plaatste, hieronder.

<em>Giel Beelen</em> biedt excuses aan na verslapen: &quot;Ik heb dit tijdstip onderschat&quot; (video) Giel Beelen zal een wekker kopen, nadat hij zich wederom heeft verslapen, waardoor hij woensdagochtend vroeg zijn radioshow miste. "Ik baal daar ontzettend van", laat hij weten. Onderschat?De dj steekt de hand in eigen boezem: "Ik ben bij mezelf te rade gegaan, misschien heb ik het nieuwe tijdstip toch een beetje onderschat." Hij is gisterenavond veel te laat gaan slapen, zo biecht hij op. 'Wél belangrijk'Beelen hoopt niet dat mensen nu gaan denken dat hij de show niet belangrijk zou vinden: "Mensen die me kennen weten dat ik door en door radio ben en juist dit tijdstip graag wilde." Bekijk de hele video, die Beelen op Twitter plaatste, hieronder. Bekijk ook Giel Beelen over verslapen: "Dat is nog best een ding"(video) Bekijk deze video »
Show :
Giel Beelen biedt excuses aan na verslapen: "Ik heb dit tijdstip onderschat" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Giel Beelen biedt excuses aan na verslapen: "Ik heb dit tijdstip onderschat" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen