Video: Twan Huys vraagt om upgrade business class maar vangt bot

Video: Twan Huys vraagt om upgrade business class maar vangt bot

Twan Huys is de komende tijd in Amerika, om daar voor Buitenhof verslag te doen van de Amerikaanse verkiezingen. Wanneer hij zijn reis begint en aan boord gaat van een KLM-toestel knoopt hij een praatje aan met de crew. Vervolgens lijkt hij heel gewiekst te proberen of er geen upgrade in zit: "Zegt u maar, mogen we linksaf of rechtsaf?", vraagt hij.

'Jammer'
Wanneer de stewardess vervolgens resoluut naar rechts wijst is de presentator enigszins teleurgesteld: "Jammer", reageert hij. Vervolgens druipt Huys af richting de rechterkant van het lege toestel, waar hij vermoedelijk in de lengte over drie stoelen een dutje zal kunnen doen. Maar ja.....het is geen business class. Bekijk de video, die Buitenhof op Twitter plaatste, hieronder. Op datzelfde medium is inmiddels ook de nodige kritiek op de actie van de presentator te vinden.

Video: <em>Twan Huys</em> vraagt om upgrade business class maar vangt bot Twan Huys is de komende tijd in Amerika, om daar voor Buitenhof verslag te doen van de Amerikaanse verkiezingen. Wanneer hij zijn reis begint en aan boord gaat van een KLM-toestel knoopt hij een praatje aan met de crew. Vervolgens lijkt hij heel gewiekst te proberen of er geen upgrade in zit: "Zegt u maar, mogen we linksaf of rechtsaf?", vraagt hij. 'Jammer'Wanneer de stewardess vervolgens resoluut naar rechts wijst is de presentator enigszins teleurgesteld: "Jammer", reageert hij. Vervolgens druipt Huys af richting de rechterkant van het lege toestel, waar hij vermoedelijk in de lengte over drie stoelen een dutje zal kunnen doen. Maar ja.....het is geen business class. Bekijk de video, die Buitenhof op Twitter plaatste, hieronder. Op datzelfde medium is inmiddels ook de nodige kritiek op de actie van de presentator te vinden. Bekijk ook Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video) Bekijk deze video » Melania Trump heeft humor: "Donald is knap" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Twan Huys vraagt om upgrade business class maar vangt botPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Twan Huys vraagt om upgrade business class maar vangt bot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen