Goedemorgen Nederland: "OMT geeft negatief reisadvies voor kerstvakantie"

Goedemorgen Nederland: "OMT geeft negatief reisadvies voor kerstvakantie"

Alle mensen die vakantieplannen hadden voor de kerstvakantie, kunnen die nu letterlijk in de koelkast zetten. Volgens Goedemorgen Nederland gaat het OMT (Outbreak Management Team) een negatief reisadvies voor de kerstvakantie geven, waarmee het alle Nederlanders oproept om de kerstdagen in eigen land te vieren. Het heeft te maken met de vele besmettingen die na zomervakanties werden geconstateerd.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: &quot;OMT geeft negatief reisadvies voor kerstvakantie&quot; Alle mensen die vakantieplannen hadden voor de kerstvakantie, kunnen die nu letterlijk in de koelkast zetten. Volgens Goedemorgen Nederland gaat het OMT (Outbreak Management Team) een negatief reisadvies voor de kerstvakantie geven, waarmee het alle Nederlanders oproept om de kerstdagen in eigen land te vieren. Het heeft te maken met de vele besmettingen die na zomervakanties werden geconstateerd. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 1 Europa, 1 reisadvies: "Dit is niet uit te leggen aan reizigers" (video) Bekijk deze video » Video: Minister Stef Blok legt onduidelijkheid rond reisadviezen uit Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: "OMT geeft negatief reisadvies voor kerstvakantie"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: "OMT geeft negatief reisadvies voor kerstvakantie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen