Zien: extreem winterweer in Oklahoma veroorzaakt ijzel van centimeters dik

Zien: extreem winterweer in Oklahoma veroorzaakt ijzel van centimeters dik

In Nederland is de herfst in volle gang, met de bijbehorende wind en regen, maar in de Amerikaanse staat Oklahoma lijkt de winterperiode al te zijn aangebroken. De staat wordt geteisterd door zware ijzel van soms wel centimeters dik; het ijs op bomen en elektriciteitsmasten is soms zó dik dat ze omvallen onder het gewicht. Veel mensen zitten er zonder stroom.

Bekijk de winterse beelden uit Oklahoma hieronder.

Zien: extreem winterweer in <em>Oklahoma</em> veroorzaakt ijzel van centimeters dik In Nederland is de herfst in volle gang, met de bijbehorende wind en regen, maar in de Amerikaanse staat Oklahoma lijkt de winterperiode al te zijn aangebroken. De staat wordt geteisterd door zware ijzel van soms wel centimeters dik; het ijs op bomen en elektriciteitsmasten is soms zó dik dat ze omvallen onder het gewicht. Veel mensen zitten er zonder stroom. Bekijk de winterse beelden uit Oklahoma hieronder. Bekijk ook Zien: Onverwachts winterweer zorgt voor serieuze laag sneeuw in Zuid-Limburg Bekijk deze video » Beelden: sneeuw in New York, winterse temperaturen Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: extreem winterweer in Oklahoma veroorzaakt ijzel van centimeters dikCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: extreem winterweer in Oklahoma veroorzaakt ijzel van centimeters dik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen