Video: helpt de muur van Donald Trump tegen de Mexicaanse drugskartels?

Video: helpt de muur van Donald Trump tegen de Mexicaanse drugskartels?

Met de Amerikaanse verkiezingen in aantocht (op dinsdag 3 november is het zover) is de grote vraag natuurlijk: hoe staat het met de muur van Donald Trump? Tijdens de vorige verkiezingen beloofde hij een metershoge muur te bouwen tussen Mexico en de Verenigde Staten om de illegale immigratie én de drugscriminaliteit een halt toe te roepen. Is dat gelukt? Telegraaf-journalist Edwin Timmer vertelt er meer over.

Bekijk de video van De Telegraaf over de muur van Donald Trump.

Video: helpt de muur van <em>Donald Trump</em> tegen de Mexicaanse drugskartels? Met de Amerikaanse verkiezingen in aantocht (op dinsdag 3 november is het zover) is de grote vraag natuurlijk: hoe staat het met de muur van Donald Trump? Tijdens de vorige verkiezingen beloofde hij een metershoge muur te bouwen tussen Mexico en de Verenigde Staten om de illegale immigratie én de drugscriminaliteit een halt toe te roepen. Is dat gelukt? Telegraaf-journalist Edwin Timmer vertelt er meer over. Bekijk de video van De Telegraaf over de muur van Donald Trump. Bekijk ook Samenvatting: tweede debat Trump - Biden (video) Bekijk deze video » Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video) Bekijk deze video »
Misdaad :
Video: helpt de muur van Donald Trump tegen de Mexicaanse drugskartels?Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: helpt de muur van Donald Trump tegen de Mexicaanse drugskartels? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen