Zien: Nederlandse vliegende auto PAL-V Liberty mag de openbare weg op

Zien: Nederlandse vliegende auto PAL-V Liberty mag de openbare weg op

Na jaren van testen is het eindelijk zover: de PAL-V Liberty heeft een nummerbord gekregen en mag dus de openbare weg op. De naam van deze auto zal niet direct een belletje doen rinkelen, maar het is niets minder dan de eerste vliegende auto - en hij is van Nederlandse makelij.

Zien: Nederlandse vliegende auto <em>PAL-V Liberty</em> mag de openbare weg op Na jaren van testen is het eindelijk zover: de PAL-V Liberty heeft een nummerbord gekregen en mag dus de openbare weg op. De naam van deze auto zal niet direct een belletje doen rinkelen, maar het is niets minder dan de eerste vliegende auto - en hij is van Nederlandse makelij. Grote stapIn een spectaculaire video kondigt het bedrijf PAL-V International deze grote stap voor het bedrijf aan. Ze zijn gevestigd in de Brabantse plaats Raamsdonkveer, waar ze al lange tijd werken aan de eerste vliegende auto: in 2012 werden de eerste prototypes al getest. De Liberty is het eerste commerciële product van het bedrijf, maar het is nog even afwachten wanneer particulieren hierover kunnen beschikken. Bekijk de video van de PAL-V Liberty hierboven, meer info op Pal-V.com. Bekijk ook Politieauto belandt in voortuin na achtervolging, bekijk de beelden Bekijk deze video » YouTuber Boaz over zijn zwembad-auto, bekijk het interview Bekijk deze video »
Tech :
Zien: Nederlandse vliegende auto PAL-V Liberty mag de openbare weg op

Grote stap
In een spectaculaire video kondigt het bedrijf PAL-V International deze grote stap voor het bedrijf aan. Ze zijn gevestigd in de Brabantse plaats Raamsdonkveer, waar ze al lange tijd werken aan de eerste vliegende auto: in 2012 werden de eerste prototypes al getest. De Liberty is het eerste commerciële product van het bedrijf, maar het is nog even afwachten wanneer particulieren hierover kunnen beschikken.

Bekijk de video van de PAL-V Liberty hierboven, meer info op Pal-V.com.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Nederlandse vliegende auto PAL-V Liberty mag de openbare weg op of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV