Dick Advocaat heeft geen vertrouwen in coronaregels: "Geloof niet in bubbels" (video)

Dick Advocaat heeft geen vertrouwen in coronaregels: "Geloof niet in bubbels" (video)

In de aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Wolfsberger AC neemt Feyenoord-trainer Dick Advocaat uitgebreid de tijd om de pers te woord te staan. Daarin erkent hij onder meer niets te zien in enkele coronamaatregelen in de voetbalwereld: "Ik geloof niet zo in bubbels. We kunnen wel denken dat we het onder controle hebben, maar het zit natuurlijk in een klein gaatje."

<em>Dick Advocaat</em> heeft geen vertrouwen in coronaregels: &quot;Geloof niet in bubbels&quot; (video) In de aanloop naar de Europa League-wedstrijd tegen Wolfsberger AC neemt Feyenoord-trainer Dick Advocaat uitgebreid de tijd om de pers te woord te staan. Daarin erkent hij onder meer niets te zien in enkele coronamaatregelen in de voetbalwereld: "Ik geloof niet zo in bubbels. We kunnen wel denken dat we het onder controle hebben, maar het zit natuurlijk in een klein gaatje." Bekijk het fragment uit de persconferentie van Dick Advocaat hierboven. Bekijk ook Dick Advocaat over spitsen "Geen problemen zoeken die er niet zijn" Bekijk deze video » Dick Advocaat over Feyenoord: "Wij doen mee voor de titel" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Dick Advocaat heeft geen vertrouwen in coronaregels: "Geloof niet in bubbels" (video)

Bekijk het fragment uit de persconferentie van Dick Advocaat hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dick Advocaat heeft geen vertrouwen in coronaregels: "Geloof niet in bubbels" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen