Heftig: Jan Dulles flink ziek door corona mét pasgeboren dochter in huis (video)

Heftig: Jan Dulles flink ziek door corona mét pasgeboren dochter in huis (video)

Zelfs bekende Nederlanders ontsnappen niet aan het coronavirus: zanger Jan Dulles van de 3JS is flink ziek nu hij besmet is. Het is op hem overgedragen door zijn broer, met wie hij samen bij zijn moeder op bezoek was. Erg spannend, want Dulles heeft ook een pasgeboren dochter.

Heftig: <em>Jan Dulles</em> flink ziek door corona mét pasgeboren dochter in huis (video) Zelfs bekende Nederlanders ontsnappen niet aan het coronavirus: zanger Jan Dulles van de 3JS is flink ziek nu hij besmet is. Het is op hem overgedragen door zijn broer, met wie hij samen bij zijn moeder op bezoek was. Erg spannend, want Dulles heeft ook een pasgeboren dochter. Ruim een weekAl meer dan een week is Dulles inmiddels besmet met het virus, en hij vertelt dat alle facetten van het virus de revue zijn gepasseerd. Hij had een paar dagen lang hele heftige hoofdpijn, zweetaanvallen, is zeer vermoeid en zijn reuk- en smaakvermogen zijn nog steeds niet terug. Langzaam maar zeker knapt Dulles wel op. Bekijk de video van Jan Dulles hierboven. Bekijk ook Jan Dulles (3JS) wordt voor tweede keer vader en reageert bij Shownieuws Bekijk deze video » Jan Dulles over nieuwe dochter: "We moeten er allemaal aan wennen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Heftig: Jan Dulles flink ziek door corona mét pasgeboren dochter in huis (video)

Ruim een week
Al meer dan een week is Dulles inmiddels besmet met het virus, en hij vertelt dat alle facetten van het virus de revue zijn gepasseerd. Hij had een paar dagen lang hele heftige hoofdpijn, zweetaanvallen, is zeer vermoeid en zijn reuk- en smaakvermogen zijn nog steeds niet terug. Langzaam maar zeker knapt Dulles wel op.

Bekijk de video van Jan Dulles hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Jan Dulles flink ziek door corona mét pasgeboren dochter in huis (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen