Zien: Giel de Winter (StukTV) kwaad, want lijkt Hunted te veel op Jachtseizoen?

Zien: Giel de Winter (StukTV) kwaad, want lijkt Hunted te veel op Jachtseizoen?

Vanaf zaterdag 31 oktober verschijnt er wekelijks een aflevering van het nieuwste Jachtseizoen van StukTV. Giel de Winter praat erover met Jeroen Holtrop, maar op Twitter liet hij ook al zijn ongenoegen blijken: volgens hem hebben de makers van Hunted iets té goed gekeken naar Jachtseizoen.

Gevangenis
Het format van Jachtseizoen is al jaren bekend: BN'ers moeten een aantal uren uit de handen van de mannen van StukTV blijven. Hiervoor zijn een aantal regels opgesteld en Giel en co krijgen de beschikking over onder meer GPS-trackers. Dat was plotseling ook het geval in het nieuwe seizoen van Hunted. "Ik mis alleen het oranje pak," aldus De Winter.

Bekijk het gesprek van Giel de Winter met Jeroen Holtrop hieronder. Hierboven zie je de Tweet van De Winter over Hunted. De nieuwe afleveringen van Jachtseizoen verschijnen elke zaterdag om 17.00 uur op het YouTube-kanaal van StukTV.

Zien: Giel de Winter (StukTV) kwaad, want lijkt <em>Hunted</em> te veel op <em>Jachtseizoen</em>? Vanaf zaterdag 31 oktober verschijnt er wekelijks een aflevering van het nieuwste Jachtseizoen van StukTV. Giel de Winter praat erover met Jeroen Holtrop, maar op Twitter liet hij ook al zijn ongenoegen blijken: volgens hem hebben de makers van Hunted iets té goed gekeken naar Jachtseizoen. GevangenisHet format van Jachtseizoen is al jaren bekend: BN'ers moeten een aantal uren uit de handen van de mannen van StukTV blijven. Hiervoor zijn een aantal regels opgesteld en Giel en co krijgen de beschikking over onder meer GPS-trackers. Dat was plotseling ook het geval in het nieuwe seizoen van Hunted. "Ik mis alleen het oranje pak," aldus De Winter. Bekijk het gesprek van Giel de Winter met Jeroen Holtrop hieronder. Hierboven zie je de Tweet van De Winter over Hunted. De nieuwe afleveringen van Jachtseizoen verschijnen elke zaterdag om 17.00 uur op het YouTube-kanaal van StukTV. Bekijk ook StukTV: rapper Boef ontvoerd in nieuwe aflevering Opgesloten (video) Bekijk deze video » StukTV: Jessie Jazz Vuijk moet worden bevrijd in nieuwe aflevering Opgesloten (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Giel de Winter (StukTV) kwaad, want lijkt Hunted te veel op Jachtseizoen?Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Giel de Winter (StukTV) kwaad, want lijkt Hunted te veel op Jachtseizoen? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen