Hij is een zij gemist? Transgender Ilona laat haar gezicht laseren

Hij is een zij gemist? Transgender Ilona laat haar gezicht laseren

In Hij is een zij volgt Jan Kooijman een aantal transgenders tijdens hun transitie. Eén van hen is de 59-jarige Ilona, die sinds kort door het leven gaat als vrouw. Ze gaan op pad om haar gezicht voor de eerste keer te laten laseren, want van de stoppelbaard en snor wil ze graag af. "Ik begin me daar verschrikkelijk aan te irriteren," aldus Ilona. "Het scheren ben ik helemaal beu."

Bekijk het fragment uit Hij is een zij hieronder.

Hij is een zij is elke dinsdag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hij is een zij terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hij is een zij</em> gemist? Transgender Ilona laat haar gezicht laseren In Hij is een zij volgt Jan Kooijman een aantal transgenders tijdens hun transitie. Eén van hen is de 59-jarige Ilona, die sinds kort door het leven gaat als vrouw. Ze gaan op pad om haar gezicht voor de eerste keer te laten laseren, want van de stoppelbaard en snor wil ze graag af. "Ik begin me daar verschrikkelijk aan te irriteren," aldus Ilona. "Het scheren ben ik helemaal beu." Bekijk het fragment uit Hij is een zij hieronder. Hij is een zij is elke dinsdag rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hij is een zij terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hij Is Een Zij: Jules wil baarmoeder en eierstokken laten verwijderen Bekijk deze video » Hij is een Zij gemist? Voorlichter Nanoah over genderdiversiteit Bekijk deze video »
TV :
Hij is een zij gemist? Transgender Ilona laat haar gezicht laseren

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV