Compilatie Dit was het nieuws: alle grappen van Harm Edens van afgelopen seizoen

Compilatie Dit was het nieuws: alle grappen van Harm Edens van afgelopen seizoen

Het seizoen van Dit was het nieuws is alweer ten einde, maar gelukkig biedt YouTube uitkomst voor de fans. De redactie heeft zelfs een compilatie gemaakt met alle grappen van presentator Harm Edens, die hij op zijn kenmerkende, gortdroge wijze recht in de camera aan de kijker voorlegde. Het levert weer een mooie verzameling op.

Bekijk de compilatie van Dit was het nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Compilatie <em>Dit was het nieuws</em>: alle grappen van Harm Edens van afgelopen seizoen Het seizoen van Dit was het nieuws is alweer ten einde, maar gelukkig biedt YouTube uitkomst voor de fans. De redactie heeft zelfs een compilatie gemaakt met alle grappen van presentator Harm Edens, die hij op zijn kenmerkende, gortdroge wijze recht in de camera aan de kijker voorlegde. Het levert weer een mooie verzameling op. Bekijk de compilatie van Dit was het nieuws hieronder. Je kunt alle afleveringen van Dit was het nieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dit Was Het Nieuws: Peter Pannekoek oppert "boterhamzakjes als mondkapjes" Bekijk deze video » Harm Edens: "Wereld wordt geregeerd door Bill Gates, 5G en Illuminati" (video) Bekijk deze video »
TV :
Compilatie Dit was het nieuws: alle grappen van Harm Edens van afgelopen seizoenActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV