RTL Boulevard: zijn Frank Jansen en Rogier Smit definitief uit elkaar?

RTL Boulevard: zijn Frank Jansen en Rogier Smit definitief uit elkaar?

In RTL Boulevard gaf presentator Luuk Ikink een korte update van de situatie rond Frank Jansen en Rogier Smit. De twee kemphanen, bekend geworden door Paleis voor een prikkie, vechten elkaar al een tijdje de tent uit, maar zijn ze nu definitief uit elkaar? Frank beweert van niet; volgens hem zijn ze hard aan het werk om nader tot elkaar te komen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

<em>RTL Boulevard</em>: zijn Frank Jansen en Rogier Smit definitief uit elkaar? In RTL Boulevard gaf presentator Luuk Ikink een korte update van de situatie rond Frank Jansen en Rogier Smit. De twee kemphanen, bekend geworden door Paleis voor een prikkie, vechten elkaar al een tijdje de tent uit, maar zijn ze nu definitief uit elkaar? Frank beweert van niet; volgens hem zijn ze hard aan het werk om nader tot elkaar te komen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Frank en Rogier lassen toch geen mediastop in en blijven modder gooien (video) Bekijk deze video » Rogier Smit boos in Rooijakkers Over De Vloer: ‘Dit knippen we eruit’ (video) Bekijk deze video »
Gossip :
RTL Boulevard: zijn Frank Jansen en Rogier Smit definitief uit elkaar?Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: zijn Frank Jansen en Rogier Smit definitief uit elkaar? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen