Geslacht pandababy Fan Xing eindelijk onthuld: het is een mannetje (video)

Geslacht pandababy Fan Xing eindelijk onthuld: het is een mannetje (video)

We hebben er even op moeten wachten, want pandababy Fan Xing werd al in mei geboren in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. De verzorgers wilden echter de natuurlijke situatie van de panda's nabootsen, en het pandajong niet te snel bij de moeder weghalen. Nu is dat wél gelukt en daardoor kon men het geslacht vaststellen. Verzorger José Kok vertelt erover.

Bekijk het gesprek met José Kok hieronder.

Geslacht pandababy <em>Fan Xing</em> eindelijk onthuld: het is een mannetje (video) We hebben er even op moeten wachten, want pandababy Fan Xing werd al in mei geboren in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. De verzorgers wilden echter de natuurlijke situatie van de panda's nabootsen, en het pandajong niet te snel bij de moeder weghalen. Nu is dat wél gelukt en daardoor kon men het geslacht vaststellen. Verzorger José Kok vertelt erover. Bekijk het gesprek met José Kok hieronder. Bekijk ook Pandababy Fan Xing zet eerste stapjes in Ouwehands Dierenpark: bekijk de mooie beelden Bekijk deze video » Pandajong Fan Xing leert vallen van moeder Wu Wen: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Pandajong Fan Xing leert bamboe eten van moeder: bekijk de mooie beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Geslacht pandababy Fan Xing eindelijk onthuld: het is een mannetje (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geslacht pandababy Fan Xing eindelijk onthuld: het is een mannetje (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen