Ruzie Geert Wilders en Erdogan: "Wilders is toch ook een terrorist?" (video)

Ruzie Geert Wilders en Erdogan: "Wilders is toch ook een terrorist?" (video)

De verhoudingen tussen Nederland en Turkije staan weer eens op scherp door de felle ruzie tussen PVV-leider Geert Wilders en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. PowNed ging de straat op om mensen te vragen naar hun mening over de kwestie. Daar blijken sommige mensen achter de aangifte van Erdogan tegen Wilders te staan: "Wilders is toch ook een terrorist?"

Bekijk de reportage van PowNed hieronder.

Ruzie <em>Geert Wilders</em> en <em>Erdogan</em>: &quot;Wilders is toch ook een terrorist?&quot; (video) De verhoudingen tussen Nederland en Turkije staan weer eens op scherp door de felle ruzie tussen PVV-leider Geert Wilders en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. PowNed ging de straat op om mensen te vragen naar hun mening over de kwestie. Daar blijken sommige mensen achter de aangifte van Erdogan tegen Wilders te staan: "Wilders is toch ook een terrorist?" Bekijk de reportage van PowNed hieronder. Bekijk ook Mark Rutte pakt Erdogan aan: "Cartoons van politici horen bij Nederland" (video) Bekijk deze video » Geert Wilders over aangifte Erdogan: "Dat deze dictator mij voor rechter daagt is wereld op zijn kop"(video) Bekijk deze video »
Politiek :
Ruzie Geert Wilders en Erdogan: "Wilders is toch ook een terrorist?" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ruzie Geert Wilders en Erdogan: "Wilders is toch ook een terrorist?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen