Talkshow M gemist? Sven Kockelmann over de verwarring die het kabinet zaait

Talkshow M gemist? Sven Kockelmann over de verwarring die het kabinet zaait

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 28 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 28 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? Sven Kockelmann over de verwarring die het kabinet zaait Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 28 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 28 oktober terugkijken bij Gids.tv. Hoewel het kabinet heeft erkend dat er beter gecommuniceerd moet worden in de persconferenties over corona, slagen ze er nog altijd niet in verwarring te voorkomen. Sven Kockelmann vertelt in M dat er veel verschillende deadlines voor de huidige maatregelen de revue zijn gepasseerd: vier weken, december of zelfs januari. Niemand lijkt het nog te weten. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Ernst Kuipers verwacht nog flinke stijging van coronapatiënten in ziekenhuis Bekijk deze video » Terugkijken: persmoment Rutte en de Jonge van dinsdag 27 oktober (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Sven Kockelmann over de verwarring die het kabinet zaait

Hoewel het kabinet heeft erkend dat er beter gecommuniceerd moet worden in de persconferenties over corona, slagen ze er nog altijd niet in verwarring te voorkomen. Sven Kockelmann vertelt in M dat er veel verschillende deadlines voor de huidige maatregelen de revue zijn gepasseerd: vier weken, december of zelfs januari. Niemand lijkt het nog te weten.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Sven Kockelmann over de verwarring die het kabinet zaait of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen