Talkshow M gemist? Twan Huys spreekt in Amerika over "verbitterde stemming"

Talkshow M gemist? Twan Huys spreekt in Amerika over "verbitterde stemming"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 28 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 28 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Talkshow <em>M</em> gemist? <em>Twan Huys</em> spreekt in Amerika over &quot;verbitterde stemming&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 28 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 28 oktober terugkijken bij Gids.tv. Komende dinsdag (3 november) vinden de Amerikaanse presidentsverkiezingen plaats, en de spanning loopt steeds verder op. Twan Huys geeft voor M een update vanuit New York. Volgens de Amerikadeskundige is het land tot op het bot versplinterd: "Er is een verbeten en verbitterde stemming die ik nog nooit eerder heb gezien in Amerika." Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kees van der Staaij: "Ik ben fan van Mike Pence" (video) Bekijk deze video » Jensen: "Wat als Donald Trump volgende week de Amerikaanse verkiezingen wint?" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Talkshow M gemist? Twan Huys spreekt in Amerika over "verbitterde stemming"

Komende dinsdag (3 november) vinden de Amerikaanse presidentsverkiezingen plaats, en de spanning loopt steeds verder op. Twan Huys geeft voor M een update vanuit New York. Volgens de Amerikadeskundige is het land tot op het bot versplinterd: "Er is een verbeten en verbitterde stemming die ik nog nooit eerder heb gezien in Amerika."

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Twan Huys spreekt in Amerika over "verbitterde stemming" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen