Video: "1 op de 3 horecazaken gaat zonder steun van de overheid failliet"

Video: "1 op de 3 horecazaken gaat zonder steun van de overheid failliet"

Dinsdagavond (27 oktober) liet minister Hugo de Jonge terloops weten dat de huidige maatregelen zeker tot in december nodig zullen zijn. Een nieuwe klap in het gezicht van de horeca, want volgens Dirk Beljaarts van Koninklijke Horeca Nederland zal één op de drie horecazaken failliet gaan zonder steun van de overheid. Het horecalandschap zal er na de crisis hoe dan ook anders uitzien.

Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder.

Video: &quot;1 op de 3 <em>horecazaken</em> gaat zonder steun van de overheid failliet&quot; Dinsdagavond (27 oktober) liet minister Hugo de Jonge terloops weten dat de huidige maatregelen zeker tot in december nodig zullen zijn. Een nieuwe klap in het gezicht van de horeca, want volgens Dirk Beljaarts van Koninklijke Horeca Nederland zal één op de drie horecazaken failliet gaan zonder steun van de overheid. Het horecalandschap zal er na de crisis hoe dan ook anders uitzien. Bekijk de reportage van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge over eventueel aanvullende maatregelen: "De vraag is op welk moment dat nodig is" (video) Bekijk deze video » Terugkijken: persmoment Rutte en de Jonge van dinsdag 27 oktober (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: "1 op de 3 horecazaken gaat zonder steun van de overheid failliet"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: "1 op de 3 horecazaken gaat zonder steun van de overheid failliet" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen