M: Nederlands Blazers Ensemble treedt op met unieke versie 'Bohemian Rhapsody'

M: Nederlands Blazers Ensemble treedt op met unieke versie 'Bohemian Rhapsody'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 28 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 28 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>M</em>: Nederlands Blazers Ensemble treedt op met unieke versie 'Bohemian Rhapsody' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 28 oktober. Je kunt ook de hele M-uitzending van 28 oktober terugkijken bij Gids.tv. Het is groot feest in muziekland, want één van de bekendste en grootste rockklassiekers aller tijden is jarig. 45 jaar geleden verscheen 'Bohemian Rhapsody' van Queen voor het eerst, en het nummer is nog altijd mateloos populair - getuige de bijna vaste nummer 1-plek in de Top 2000. In M werd het jubileum gevierd met een speciaal optreden van het Nederlands Blazers Ensemble. Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: OG3NE maakt indruk met Bohemian Rhapsody Bekijk deze video » Zien: Queen vindt OG3NE's cover Bohemian Rhapsody geweldig & deelt hun video Bekijk deze video »
Muziek :
M: Nederlands Blazers Ensemble treedt op met unieke versie 'Bohemian Rhapsody'

Het is groot feest in muziekland, want één van de bekendste en grootste rockklassiekers aller tijden is jarig. 45 jaar geleden verscheen 'Bohemian Rhapsody' van Queen voor het eerst, en het nummer is nog altijd mateloos populair - getuige de bijna vaste nummer 1-plek in de Top 2000. In M werd het jubileum gevierd met een speciaal optreden van het Nederlands Blazers Ensemble.

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op M: Nederlands Blazers Ensemble treedt op met unieke versie 'Bohemian Rhapsody' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier