Zien: Hakim Ziyech scoort voor Chelsea tegen Krasnodar (Champions League)

Zien: Hakim Ziyech scoort voor Chelsea tegen Krasnodar (Champions League)

De start van Hakim Ziyech bij Chelsea verliep wat stroef: hij raakte al snel geblesseerd, maar heeft inmiddels zijn comeback gemaakt. Die heeft hij bekroond met een doelpunt in de Champions League-wedstrijd tegen Kuban Krasnodar.

Zien: <em>Hakim Ziyech</em> scoort voor Chelsea tegen Krasnodar (Champions League) De start van Hakim Ziyech bij Chelsea verliep wat stroef: hij raakte al snel geblesseerd, maar heeft inmiddels zijn comeback gemaakt. Die heeft hij bekroond met een doelpunt in de Champions League-wedstrijd tegen Kuban Krasnodar. BeloningIn de tachtigste minuut zet Ziyech op aangeven van Timo Werner, één van de andere grote aankopen van deze zomer, de 0-3 op het scorebord. Het is de beloning voor een uitstekende wedstrijd; volgens de commentator was Ziyech in de eerste helft zelfs de beste man op het veld. Bekijk de 0-3 van Hakim Ziyech tegen Kuban Krasnodar hierboven. Bekijk ook Hakim Ziyech geeft eerste interview in dienst van Chelsea (video) Bekijk deze video » Samenvatting Chelsea - Sevilla (Champions League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Hakim Ziyech scoort voor Chelsea tegen Krasnodar (Champions League)

Beloning
In de tachtigste minuut zet Ziyech op aangeven van Timo Werner, één van de andere grote aankopen van deze zomer, de 0-3 op het scorebord. Het is de beloning voor een uitstekende wedstrijd; volgens de commentator was Ziyech in de eerste helft zelfs de beste man op het veld.

Bekijk de 0-3 van Hakim Ziyech tegen Kuban Krasnodar hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Hakim Ziyech scoort voor Chelsea tegen Krasnodar (Champions League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen