Wim Kieft: "Spelers als Koeman zie je bijna niet meer" (video)

Wim Kieft: "Spelers als Koeman zie je bijna niet meer" (video)

Het lijkt wel een ode aan de Spaanse bondscoach Ronald Koeman. Speelde René samen met Koeman? "Nee, Koeman speelde met mij!" aldus René van der Gijp. "Hij schoot er per jaar veertien doelpunten in. Dat is knap man!" Volgens Wim Kieft zijn er momenteel niet meer zulke spelers als dat Koeman in het verleden was.

Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder.

<em>Wim Kieft</em>: &quot;Spelers als Koeman zie je bijna niet meer&quot; (video) Het lijkt wel een ode aan de Spaanse bondscoach Ronald Koeman. Speelde René samen met Koeman? "Nee, Koeman speelde met mij!" aldus René van der Gijp. "Hij schoot er per jaar veertien doelpunten in. Dat is knap man!" Volgens Wim Kieft zijn er momenteel niet meer zulke spelers als dat Koeman in het verleden was. Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder. Bekijk ook Veronica Inside: Moet FC Barcelona in zee gaan met Memphis Depay? (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft: "Spelers als Koeman zie je bijna niet meer" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft: "Spelers als Koeman zie je bijna niet meer" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen