Wim Kieft: "Juventus-FC Barcelona lijkt op voorbereidingswedstrijdje" (video)

Wim Kieft: "Juventus-FC Barcelona lijkt op voorbereidingswedstrijdje" (video)

De mannen van de UEFA Champions League bespreken het prachtige doelpunt van Dembélé tijdens de wedstrijd Juventus-Barcelona. Dit zorgde voor een 1-0 voorsprong voor Barcelona. Wim Kieft en René van der Gijp zijn het er wel over eens dat er geen sfeer hangt in het stadion en dat het voetbalniveau daar ook naar is.

Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder.

<em>Wim Kieft</em>: &quot;Juventus-FC Barcelona lijkt op voorbereidingswedstrijdje&quot; (video) De mannen van de UEFA Champions League bespreken het prachtige doelpunt van Dembélé tijdens de wedstrijd Juventus-Barcelona. Dit zorgde voor een 1-0 voorsprong voor Barcelona. Wim Kieft en René van der Gijp zijn het er wel over eens dat er geen sfeer hangt in het stadion en dat het voetbalniveau daar ook naar is. Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder. Bekijk ook Samenvatting Juventus - FC Barcelona (Champions League) Bekijk deze video » René van der Gijp: "Ajax speelde fantastisch tegen Atalanta!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft: "Juventus-FC Barcelona lijkt op voorbereidingswedstrijdje" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft: "Juventus-FC Barcelona lijkt op voorbereidingswedstrijdje" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen