Heftig: vader overleden door weigering drie ziekenhuizen (video)

Heftig: vader overleden door weigering drie ziekenhuizen (video)

Ziekenhuizen raken zo overvol dat ze patiënten moeten weigeren. Pas bij het vierde ziekenhuis, 50 kilometer verderop, kon de vader van Caroline terecht. Dit was te laat, waardoor hij overleed. Hij kreeg een hartinfarct en is gereanimeerd in de ambulance. Toch werd hij geweigerd door drie ziekenhuizen, wat een ernstig probleem betekent voor het huidige zorgstelsel.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

Heftig: vader overleden door <em>weigering drie ziekenhuizen</em> (video) Ziekenhuizen raken zo overvol dat ze patiënten moeten weigeren. Pas bij het vierde ziekenhuis, 50 kilometer verderop, kon de vader van Caroline terecht. Dit was te laat, waardoor hij overleed. Hij kreeg een hartinfarct en is gereanimeerd in de ambulance. Toch werd hij geweigerd door drie ziekenhuizen, wat een ernstig probleem betekent voor het huidige zorgstelsel. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Hugo de Jonge over eventueel aanvullende maatregelen: "De vraag is op welk moment dat nodig is" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftig: vader overleden door weigering drie ziekenhuizen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV