Op1 gemist? Frank Oostdam over Jaap van Dissel: "Houd je aan de feiten!"

Op1 gemist? Frank Oostdam over Jaap van Dissel: "Houd je aan de feiten!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 28 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 oktober terugkijken.

De directeur van het ANVR Frank Oostdam is niet te spreken over de mening van Jaap van Dissel. Volgens de RIVM-directeur is de tweede coronagolf veroorzaakt door feestende jongeren in het buitenland.

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Frank Oostdam over Jaap van Dissel: &quot;Houd je aan de feiten!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op woensdag 28 oktober. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 28 oktober terugkijken. De directeur van het ANVR Frank Oostdam is niet te spreken over de mening van Jaap van Dissel. Volgens de RIVM-directeur is de tweede coronagolf veroorzaakt door feestende jongeren in het buitenland. Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1: Theatermaker Marjon Moed werkt in coronacrisis als buddy in ziekenhuis Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Frank Oostdam over Jaap van Dissel: "Houd je aan de feiten!"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Frank Oostdam over Jaap van Dissel: "Houd je aan de feiten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen