Wim en René lachen om domme overtreding: "Penalty sloeg nergens op" (video)

Wim en René lachen om domme overtreding: "Penalty sloeg nergens op" (video)

De heren van de UEFA Champions League evalueren uiteraard ook de wedstrijd Juventus - FC Barcelona en concluderen dat het 'echt een corona-potje' was. Ze misten felheid. Daarnaast hebben ze even goed gelachen om de ongelukkige overtreding, waardoor Barcelona een penalty mocht ontvangen in de extra tijd.

Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder.

Wim en René lachen om <em>domme overtreding</em>: &quot;Penalty sloeg nergens op&quot; (video) De heren van de UEFA Champions League evalueren uiteraard ook de wedstrijd Juventus - FC Barcelona en concluderen dat het 'echt een corona-potje' was. Ze misten felheid. Daarnaast hebben ze even goed gelachen om de ongelukkige overtreding, waardoor Barcelona een penalty mocht ontvangen in de extra tijd. Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder. Bekijk ook René van der Gijp: "Ajax speelde fantastisch tegen Atalanta!" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim en René lachen om domme overtreding: "Penalty sloeg nergens op" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wim en René lachen om domme overtreding: "Penalty sloeg nergens op" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen