Wim Kieft stelt nieuwe regel voor: "Contact met verdediger is geen buitenspel" (video)

Wim Kieft stelt nieuwe regel voor: "Contact met verdediger is geen buitenspel" (video)

De mannen van de UEFA Champions League evalueren de wedstrijd tussen Juventus en FC Barcelona. Hoewel René van der Gijp en Wim Kieft het eens zijn dat de scheidsrechter voor buitenspel floot, vinden ze het een hoop gedoe. Wim stelt daarom een nieuwe buitenspelregel voor: "Wanneer een speler nog contact heeft met zijn verdediger, is het geen buitenspel."

Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder.

<em>Wim Kieft</em> stelt nieuwe regel voor: &quot;Contact met verdediger is geen buitenspel&quot; (video) De mannen van de UEFA Champions League evalueren de wedstrijd tussen Juventus en FC Barcelona. Hoewel René van der Gijp en Wim Kieft het eens zijn dat de scheidsrechter voor buitenspel floot, vinden ze het een hoop gedoe. Wim stelt daarom een nieuwe buitenspelregel voor: "Wanneer een speler nog contact heeft met zijn verdediger, is het geen buitenspel." Bekijk de video van UEFA Champions League hieronder. Bekijk ook Wim Kieft: "Spelers als Koeman zie je bijna niet meer" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft stelt nieuwe regel voor: "Contact met verdediger is geen buitenspel" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft stelt nieuwe regel voor: "Contact met verdediger is geen buitenspel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen