Een programma over de jaren negentig gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een programma over de jaren negentig gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een programma over de jaren negentig gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe 'Een programma over de jaren negentig' duikt Henny Huisman in de jaren 90 voor een opmerkelijk geschiedenisprogramma vol absurditeit, hilariteit en ontroering. Acht donderdagen rond 21:40 uur op NPO 3. HerkenningHet programma staat met één been in de moderne tijd en met het andere been in het verleden. Een feest van herkenning voor iedereen boven de dertig en een bron van verbazing voor iedereen die jonger is. PanfluitersVanuit een Chinees-Indisch restaurant interviewt Marijn Frank de hoofdrolspelers van het decennium. Met heroïneverslaafden, panfluiters, penvriendinnen en Captain Jack. Wondelijk verbandIn de eerste aflevering gaat het over Eurodance, waarin serieuze popjournalisten zich zelden hebben verdiept. Toch is er een bijzonder verhaal te vertellen over het enige genre popmuziek dat ooit in Europa is ontstaan. Het draait om het wonderlijke verband tussen Captain Jack en de val van het ijzeren gordijn. Waar is dat feestje? gemist? Henny Huisman bezoekt Quote-feestje Bekijk deze video » Henny Huisman lacht zich rot in Waar is dat Feestje? Bekijk deze video » Waar Is Dat Feestje? gemist? Henny Huisman viert een XXXL-feestje Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het nieuwe 'Een programma over de jaren negentig' duikt Henny Huisman in de jaren 90 voor een opmerkelijk geschiedenisprogramma vol absurditeit, hilariteit en ontroering. Acht donderdagen rond 21:40 uur op NPO 3.

Herkenning
Het programma staat met één been in de moderne tijd en met het andere been in het verleden. Een feest van herkenning voor iedereen boven de dertig en een bron van verbazing voor iedereen die jonger is.

Panfluiters
Vanuit een Chinees-Indisch restaurant interviewt Marijn Frank de hoofdrolspelers van het decennium. Met heroïneverslaafden, panfluiters, penvriendinnen en Captain Jack.

Wondelijk verband
In de eerste aflevering gaat het over Eurodance, waarin serieuze popjournalisten zich zelden hebben verdiept. Toch is er een bijzonder verhaal te vertellen over het enige genre popmuziek dat ooit in Europa is ontstaan. Het draait om het wonderlijke verband tussen Captain Jack en de val van het ijzeren gordijn.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Een programma over de jaren negentig gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen