Documentaireserie Trial 4 vanaf 11 november bij Netflix: bekijk de trailer

Documentaireserie Trial 4 vanaf 11 november bij Netflix: bekijk de trailer

De nieuwe documentaireserie Trial 4 kun je vanaf 11 november bekijken via Netflix. Hierin wordt het verhaal uitgelicht van Sean L. Ellis, een 19-jarige zwarte man uit Boston die in 1993 werd beschuldigd van moord op een politieagent. Het wordt niet alleen een strijd om zijn inschuld te bewijzen, maar ook om onderwerpen als racisme en corruptie bij de politie aan te stippen.

De documentaireserie Trial 4 is vanaf 11 november te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Trial 4 bekijken.

Documentaireserie <em>Trial 4</em> vanaf 11 november bij Netflix: bekijk de trailer De nieuwe documentaireserie Trial 4 kun je vanaf 11 november bekijken via Netflix. Hierin wordt het verhaal uitgelicht van Sean L. Ellis, een 19-jarige zwarte man uit Boston die in 1993 werd beschuldigd van moord op een politieagent. Het wordt niet alleen een strijd om zijn inschuld te bewijzen, maar ook om onderwerpen als racisme en corruptie bij de politie aan te stippen. De documentaireserie Trial 4 is vanaf 11 november te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van Trial 4 bekijken. Nu te zien: Erik in de Verdeelde Staten, bekijk de trailer (Videoland) Bekijk deze video » Docuserie Cannabis over Johan van Laarhoven: ‘Ze werden als vee aangevoerd’ Bekijk deze video »
Trailer :
Documentaireserie Trial 4 vanaf 11 november bij Netflix: bekijk de trailerPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaireserie Trial 4 vanaf 11 november bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen