Gangsterklassieker Goodfellas terug in de bioscopen: bekijk de trailer

Gangsterklassieker Goodfellas terug in de bioscopen: bekijk de trailer

Kijk hier waar je de gangsterfilm Goodfellas kunt streamen.

In verband met de coronacrisis zijn de releases van verschillende films uitgesteld. Maar niet getreurd, want een klassieker is binnenkort opnieuw in de bios te zien: Goodfellas.

Goodfellas viert 30-jarig jubileum
Vanaf 26 november 2020 is deze gangsterklassieker ter ere van het 30-jarig jubileum in ruim 75 Nederlandse bioscopen te zien. In deze film van regisseur Martin Scorsese spelen Robert de Niro, Joe Pesci en Ray Liotta de hoofdrollen. Het verhaal draait om de half-Italiaanse Henry Hill, die al jaren van een leven bij de maffia droomt. Hij begint als loopjongen maar hij krijgt steeds grotere klussen. Op een gegeven moment moet hij moeilijke keuzes maken om te kunnen overleven in de keiharde maffiawereld.

Goodfellas is vanaf 26 november weer in de bioscoop te zien. Hieronder kun je de trailer van Goodfellas bekijken.

Gangsterklassieker <em>Goodfellas</em> terug in de bioscopen: bekijk de trailer Kijk hier waar je de gangsterfilm Goodfellas kunt streamen. In verband met de coronacrisis zijn de releases van verschillende films uitgesteld. Maar niet getreurd, want een klassieker is binnenkort opnieuw in de bios te zien: Goodfellas. Goodfellas viert 30-jarig jubileumVanaf 26 november 2020 is deze gangsterklassieker ter ere van het 30-jarig jubileum in ruim 75 Nederlandse bioscopen te zien. In deze film van regisseur Martin Scorsese spelen Robert de Niro, Joe Pesci en Ray Liotta de hoofdrollen. Het verhaal draait om de half-Italiaanse Henry Hill, die al jaren van een leven bij de maffia droomt. Hij begint als loopjongen maar hij krijgt steeds grotere klussen. Op een gegeven moment moet hij moeilijke keuzes maken om te kunnen overleven in de keiharde maffiawereld. Goodfellas is vanaf 26 november weer in de bioscoop te zien. Hieronder kun je de trailer van Goodfellas bekijken. Bekijk eerste trailer Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese Bekijk deze video » Martin Scorsese over The Irishman: "Niemand wilde geld in de film steken" Bekijk deze video »
Trailer :
Gangsterklassieker Goodfellas terug in de bioscopen: bekijk de trailerJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gangsterklassieker Goodfellas terug in de bioscopen: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen