Hart Van Nederland: Woning in Born beschoten, bekijk de kogelgaten

Hart Van Nederland: Woning in Born beschoten, bekijk de kogelgaten

In Born (Limburg) is in de nacht van woensdag op donderdag een woning aan de Heer Ottostraat beschoten. Er zijn op meerdere plekken van de woning kogelgaten te zien. Het is niet duidelijk wie de schoten heeft gelost, er zijn bij dit incident geen gewonden gevallen.

Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de beschoten woning in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart Van Nederland</em>: Woning in Born beschoten, bekijk de kogelgaten In Born (Limburg) is in de nacht van woensdag op donderdag een woning aan de Heer Ottostraat beschoten. Er zijn op meerdere plekken van de woning kogelgaten te zien. Het is niet duidelijk wie de schoten heeft gelost, er zijn bij dit incident geen gewonden gevallen. Bekijk beelden van Hart Van Nederland van de beschoten woning in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Video: busje rijdt in op politieauto Amsterdam, schoten worden gelost Bekijk deze video » Huis beschoten: "Recht in mijn ogen aangekeken en kogels gelost" (video) Bekijk deze video »
TV :
Hart Van Nederland: Woning in Born beschoten, bekijk de kogelgatenJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart Van Nederland: Woning in Born beschoten, bekijk de kogelgaten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen