Jinek: Microbioloog Rosanne Hertzberger over laatste ontwikkelingen corona-vaccin

Jinek: Microbioloog Rosanne Hertzberger over laatste ontwikkelingen corona-vaccin

De wereld zit met smart te wachten op het moment er eindelijk een corona-vaccin komt. Er zijn al veel beloftes gedaan door diverse partijen, maar er is nog geen vaccin tegen het coronavirus op de markt gebracht. Microbioloog Rosanne Hertzberger vertelt bij Jinek meer over de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: Microbioloog Rosanne Hertzberger over laatste ontwikkelingen corona-vaccin Bekijk ook Bill Gates optimistisch over corona-vaccin: 'Waarschijnlijk 2 tot 4 in voorjaar 2021' Bekijk deze video » De wereld zit met smart te wachten op het moment er eindelijk een corona-vaccin komt. Er zijn al veel beloftes gedaan door diverse partijen, maar er is nog geen vaccin tegen het coronavirus op de markt gebracht. Microbioloog Rosanne Hertzberger vertelt bij Jinek meer over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: Microbioloog Rosanne Hertzberger over laatste ontwikkelingen corona-vaccinJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek: Microbioloog Rosanne Hertzberger over laatste ontwikkelingen corona-vaccin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen