Politie bezorgd dat AVROTROS Opsporing Verzocht wil inkorten (video)

Politie bezorgd dat AVROTROS Opsporing Verzocht wil inkorten (video)

AVROTROS wil het succesvolle programma Opsporing Verzocht inkorten, ook ligt er een plan om een zomerstop in te lassen. De politie is hier bepaald niet blij mee en uit zijn zorgen. Het programma Opsporing Verzocht speelt al jaren een grote rol bij opsporingszaken van de politie.

Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland over dit onderwerp hieronder.

Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Politie bezorgd dat AVROTROS <em>Opsporing Verzocht</em> wil inkorten (video) AVROTROS wil het succesvolle programma Opsporing Verzocht inkorten, ook ligt er een plan om een zomerstop in te lassen. De politie is hier bepaald niet blij mee en uit zijn zorgen. Het programma Opsporing Verzocht speelt al jaren een grote rol bij opsporingszaken van de politie. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland over dit onderwerp hieronder. Opsporing Verzocht is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien bij NPO 1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Opsporing Verzocht: Moord Serdar Ay vermoedelijk vergissingsmoord (video) Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Dader steekincident Scheveningse Pier op de vlucht (video) Bekijk deze video »
TV :
Politie bezorgd dat AVROTROS Opsporing Verzocht wil inkorten (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Politie bezorgd dat AVROTROS Opsporing Verzocht wil inkorten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen