Aanslag Nice: Minstens 3 doden na aanval met mes bij Notre-Dame-kerk (video)

Aanslag Nice: Minstens 3 doden na aanval met mes bij Notre-Dame-kerk (video)

In Nice zijn donderdagochtend meerdere mensen om het leven gekomen bij een aanval met een mes. Het zou inmiddels gaan om drie doden, er zijn ook meerdere mensen gewond geraakt. Een vrouwelijk slachtoffer zou volgens een ingewijde zijn onthoofd.

UPDATE: bekijk hoe de politie in Nice de terrorist arresteert.

Weer terroristische daad Frankrijk na onthoofding Samuel Paty
Een man zou in het centrum van Nice bij de Notre-Dame-kerk meerdere mensen met een mes hebben aangevallen. De burgemeester van de stad spreekt van een ‘terreurdaad’. Er is direct na deze daad een verdachte aangehouden, bij deze arrestatie zouden schoten zijn gelost. Eerder deze maand werd Frankrijk ook al opgeschrikt door de onthoofding van de leraar Samuel Paty, nadat hij spotprenten van profeet Mohammed had laten zien.

Bekijk in de video hieronder hoe de politie de Notre-Dame-kerk in Nice binnenvalt, daaronder zie je andere beelden van na de aanslag in Nice.

<em>Aanslag Nice</em>: Minstens 3 doden na aanval met mes bij Notre-Dame-kerk (video) In Nice zijn donderdagochtend meerdere mensen om het leven gekomen bij een aanval met een mes. Het zou inmiddels gaan om drie doden, er zijn ook meerdere mensen gewond geraakt. Een vrouwelijk slachtoffer zou volgens een ingewijde zijn onthoofd. UPDATE: bekijk hoe de politie in Nice de terrorist arresteert. Weer terroristische daad Frankrijk na onthoofding Samuel PatyEen man zou in het centrum van Nice bij de Notre-Dame-kerk meerdere mensen met een mes hebben aangevallen. De burgemeester van de stad spreekt van een ‘terreurdaad’. Er is direct na deze daad een verdachte aangehouden, bij deze arrestatie zouden schoten zijn gelost. Eerder deze maand werd Frankrijk ook al opgeschrikt door de onthoofding van de leraar Samuel Paty, nadat hij spotprenten van profeet Mohammed had laten zien. Bekijk in de video hieronder hoe de politie de Notre-Dame-kerk in Nice binnenvalt, daaronder zie je andere beelden van na de aanslag in Nice. Onthoofde Franse leraar ook in Amsterdam herdacht: 'Het is een aanslag op ons allemaal' Bekijk deze video » Video: Mark Rutte herdenkt Franse leraar Samuel Paty Bekijk deze video »
Nieuws :
Aanslag Nice: Minstens 3 doden na aanval met mes bij Notre-Dame-kerk (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aanslag Nice: Minstens 3 doden na aanval met mes bij Notre-Dame-kerk (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen