Joost Eerdmans op 4 van lijst Forum Voor Democratie: ‘Partij van gezond verstand’

Joost Eerdmans op 4 van lijst Forum Voor Democratie: ‘Partij van gezond verstand’

Joost Eerdmans komt op de vierde plek te staan van de kandidatenlijst van Forum Voor Democratie. De voormalige LPF-politicus slaat de handen ineen met Thierry Baudet. “Ik heb de indruk dat ik daar op mijn plek ben, dus ik hoop voor Thierry en de anderen dit te kunnen doen om dat ook uit te stralen, dat we iets gedaan krijgen”, zegt Eerdmans bij Goedemorgen Nederland. Hij noemt FVD een ‘partij van gezond verstand’. “Ik heb er heel veel zin in.”

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Joost Eerdmans</em> op 4 van lijst Forum Voor Democratie: ‘Partij van gezond verstand’ Joost Eerdmans komt op de vierde plek te staan van de kandidatenlijst van Forum Voor Democratie. De voormalige LPF-politicus slaat de handen ineen met Thierry Baudet. “Ik heb de indruk dat ik daar op mijn plek ben, dus ik hoop voor Thierry en de anderen dit te kunnen doen om dat ook uit te stralen, dat we iets gedaan krijgen”, zegt Eerdmans bij Goedemorgen Nederland. Hij noemt FVD een ‘partij van gezond verstand’. “Ik heb er heel veel zin in.” Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Thierry Baudet dacht dat hij werd gedrogeerd bij lijsttrekkersdebat 2018 (video) Bekijk deze video » Zien: Mona Keijzer kan niet meer praten met Thierry Baudet (video) Bekijk deze video »
TV :
Joost Eerdmans op 4 van lijst Forum Voor Democratie: ‘Partij van gezond verstand’Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Joost Eerdmans op 4 van lijst Forum Voor Democratie: ‘Partij van gezond verstand’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen