Temptation Island: Love Or Leave: dit zijn de koppels die meedoen

Temptation Island: Love Or Leave: dit zijn de koppels die meedoen

Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Videoland in oktober 2020.

Nog even geduld en dan gaat Temptation Island: Love Or Leave van start. Vier koppels reizen af naar Italië om erachter te komen of hun relatie helemaal goed zit, of dat ze toch beter bij een ander passen. In deze editie zijn er geen verleiders, zij hebben plaatsgemaakt voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Bekijk in de video hieronder de stellen die meedoen aan Temptation Island: Love Or Leave. Temptation Island: Love Or Leave is vanaf 26 november te zien bij Videoland.

<em>Temptation Island: Love Or Leave</em>: dit zijn de koppels die meedoen Bekijk hier wat er nieuw te zien is op Videoland in oktober 2020. Nog even geduld en dan gaat Temptation Island: Love Or Leave van start. Vier koppels reizen af naar Italië om erachter te komen of hun relatie helemaal goed zit, of dat ze toch beter bij een ander passen. In deze editie zijn er geen verleiders, zij hebben plaatsgemaakt voor vrijgezellen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Bekijk in de video hieronder de stellen die meedoen aan Temptation Island: Love Or Leave. Temptation Island: Love Or Leave is vanaf 26 november te zien bij Videoland. Zien: Temptation Island: Love or Leave wordt gepresenteerd door Monica Geuze en Kaj Gorgels Bekijk deze video » Temptation Island: Love Or Leave: bekijk promo met Monica Geuze en Kaj Gorgels Bekijk deze video »
Temptation Island :
Temptation Island: Love Or Leave: dit zijn de koppels die meedoen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Temptation Island: Love Or Leave: dit zijn de koppels die meedoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier