Aanslag Nice met doden en onthoofding: wat is er precies gebeurd? (video)

Aanslag Nice met doden en onthoofding: wat is er precies gebeurd? (video)

UPDATE: bekijk hoe de politie in Nice de terrorist arresteert.

Frankrijk is vanmorgen opnieuw opgeschrikt door een daad van extreem geweld. In Nice is een man mensen met een mes te lijf gegaan, hierbij zijn in ieder geval drie doden gevallen.

Dader neergeschoten, riep ‘Allahu akbar’
Deze terreurdaad is gepleegd in een kerk in het centrum van Nice. Officieel zijn er twee doden gemeld, maar bronnen melden dat er ook een derde persoon is overleden door de aanval. De burgemeester van Nice heeft verteld dat een van de slachtoffers is onthoofd. De dader is door de politie neergeschoten en zou ‘Allahu akbar’ hebben geroepen. Eerder deze maand werd ook de Franse leraar Samuel Paty onthoofd, nadat hij spotprenten van profeet Mohammed had laten zien.

Frank Renout vertelt in de video van het AD hieronder wat er precies is gebeurd in Nice.

<em>Aanslag Nice</em> met doden en onthoofding: wat is er precies gebeurd? (video) UPDATE: bekijk hoe de politie in Nice de terrorist arresteert. Frankrijk is vanmorgen opnieuw opgeschrikt door een daad van extreem geweld. In Nice is een man mensen met een mes te lijf gegaan, hierbij zijn in ieder geval drie doden gevallen. Bekijk ook Aanslag Nice: Minstens 3 doden na aanval met mes bij Notre-Dame-kerk (video) Bekijk deze video » Dader neergeschoten, riep ‘Allahu akbar’Deze terreurdaad is gepleegd in een kerk in het centrum van Nice. Officieel zijn er twee doden gemeld, maar bronnen melden dat er ook een derde persoon is overleden door de aanval. De burgemeester van Nice heeft verteld dat een van de slachtoffers is onthoofd. De dader is door de politie neergeschoten en zou ‘Allahu akbar’ hebben geroepen. Eerder deze maand werd ook de Franse leraar Samuel Paty onthoofd, nadat hij spotprenten van profeet Mohammed had laten zien. Frank Renout vertelt in de video van het AD hieronder wat er precies is gebeurd in Nice. Herdenking voor onthoofde Franse leraar Samuel Paty: bekijk aangrijpende beelden Bekijk deze video » Video: Mark Rutte herdenkt Franse leraar Samuel Paty Bekijk deze video »
Nieuws :
Aanslag Nice met doden en onthoofding: wat is er precies gebeurd? (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Aanslag Nice met doden en onthoofding: wat is er precies gebeurd? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen