Donderdag in 5 Uur Show: Thysia Huisman, Liane den Haan (50Plus) heeft primeur

Donderdag in 5 Uur Show: Thysia Huisman, Liane den Haan (50Plus) heeft primeur

Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten:

  • Ex-model Thysia Huisman vertelt over haar boek Close-Up, hierin vertelt ze openhartig over hoe ze in Parijs werd verkracht door een meisjesronselaar van Jeffrey Epstein.
  • Liane den Haan, lijsttrekker van 50Plus, komt langs en heeft een primeur.
  • Tina de Bruin is ook te gast.

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

Donderdag in <em>5 Uur Show</em>: Thysia Huisman, Liane den Haan (50Plus) heeft primeur Donderdag is het weer tijd voor een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de onderwerpen en gasten: Ex-model Thysia Huisman vertelt over haar boek Close-Up, hierin vertelt ze openhartig over hoe ze in Parijs werd verkracht door een meisjesronselaar van Jeffrey Epstein. Liane den Haan, lijsttrekker van 50Plus, komt langs en heeft een primeur. Tina de Bruin is ook te gast. Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van donderdag hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Op1: Thysia Huisman zou als model de wereld veroveren, maar dat liep anders Bekijk deze video » Liane den Haan de nieuwe lijsttrekker van 50PLUS: "Nog veel te doen" Bekijk deze video »
TV :
Donderdag in 5 Uur Show: Thysia Huisman, Liane den Haan (50Plus) heeft primeur
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in 5 Uur Show: Thysia Huisman, Liane den Haan (50Plus) heeft primeur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen