The Masked Singer: bekijk nieuwe hints over de Aap die niet op tv te zien waren

The Masked Singer: bekijk nieuwe hints over de Aap die niet op tv te zien waren

In The Masked Singer draait het allemaal om de grote vraag welke bekende Nederlanders er in vermomming optreden. De Aap zit onder meer nog in het programma, en er zijn vandaag nieuwe hints bekendgemaakt.

Wie treedt op als Aap in The Masked Singer?
Eerder kwamen onder anderen Kim Feenstra, Willeke Alberti en Mariska Bauer uit de pakken tevoorschijn. Maar wie er in het apenpak zit, is nog een groot mysterie. Kun je nog wel een goede hint gebruiken? Bekijk dan de video hieronder.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Masked Singer</em>: bekijk nieuwe hints over de Aap die niet op tv te zien waren In The Masked Singer draait het allemaal om de grote vraag welke bekende Nederlanders er in vermomming optreden. De Aap zit onder meer nog in het programma, en er zijn vandaag nieuwe hints bekendgemaakt. Wie treedt op als Aap in The Masked Singer?Eerder kwamen onder anderen Kim Feenstra, Willeke Alberti en Mariska Bauer uit de pakken tevoorschijn. Maar wie er in het apenpak zit, is nog een groot mysterie. Kun je nog wel een goede hint gebruiken? Bekijk dan de video hieronder. The Masked Singer is elke vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Heb je The Masked Singer gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Nieuw seizoen The Masked Singer vanaf 25 september: bekijk de eerste 5 karakters Bekijk deze video » The Masked Singer gemist? De Aap zingt Dance Monkey Bekijk deze video »Commentaar
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer: bekijk nieuwe hints over de Aap die niet op tv te zien waren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen