Goedemorgen Nederland: VS-ambassadeur Pete Hoekstra fietste door heel Nederland

Goedemorgen Nederland: VS-ambassadeur Pete Hoekstra fietste door heel Nederland

Pete Hoekstra is ambassadeur van de Verenigde Staten met Nederlandse roots, en heeft een geweldige tijd in Nederland gehad. Hij gaat binnenkort terug naar de VS voor de verkiezingen en bij Goedemorgen Nederland vertelt Hoekstra wat hij zoal in Nederland heeft beleefd. Zo is hij dol op friet en kroketten en fietste hij heel Nederland door.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: VS-ambassadeur Pete Hoekstra fietste door heel Nederland Pete Hoekstra is ambassadeur van de Verenigde Staten met Nederlandse roots, en heeft een geweldige tijd in Nederland gehad. Hij gaat binnenkort terug naar de VS voor de verkiezingen en bij Goedemorgen Nederland vertelt Hoekstra wat hij zoal in Nederland heeft beleefd. Zo is hij dol op friet en kroketten en fietste hij heel Nederland door. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Heb je Goedemorgen Nederland gemist? Je kunt elke uitzending en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Op1: Ambassadeur Pete Hoekstra schok hevig van moord op George Floyd Bekijk deze video » Pete Hoekstra verrast over opmerkingen Ank Bijleveld (WNL Op Zondag) Bekijk deze video »
TV :
Goedemorgen Nederland: VS-ambassadeur Pete Hoekstra fietste door heel NederlandCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: VS-ambassadeur Pete Hoekstra fietste door heel Nederland of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen