Heftige beelden: politie in Nice arresteert terrorist die 3 mensen vermoordde

Heftige beelden: politie in Nice arresteert terrorist die 3 mensen vermoordde

Vanmorgen (29 oktober) werd Frankrijk opnieuw opgeschrikt door een islamitische terreurdaad. Een terrorist vermoordde in de Zuid-Franse stad Nice zeker drie mensen. De politie kon de dader vlak na zijn terreurdaden arresteren. De arrestatie is op beeld vastgelegd.

Heftige beelden: politie in <em>Nice</em> arresteert <em>terrorist</em> die 3 mensen vermoordde Vanmorgen (29 oktober) werd Frankrijk opnieuw opgeschrikt door een islamitische terreurdaad. Een terrorist vermoordde in de Zuid-Franse stad Nice zeker drie mensen. De politie kon de dader vlak na zijn terreurdaden arresteren. De arrestatie is op beeld vastgelegd. MesDe dader heeft met een mes onder meer een vrouw onthoofd in de kathedraal van Nice. Op de beelden is dan ook te zien hoe de toegesnelde politie het moordwapen wegschopt bij de dader, nadat die het op de grond heeft gegooid. Vervolgens stromen de agenten toe, zodat de man geen kant op kan en hij wordt gearresteerd. Bekijk de beelden van de arrestatie van de dader in Nice hierboven. Bekijk ook Mark Rutte over onthoofding Samuel Paty: "Onverdraaglijk en onacceptabel" (video) Bekijk deze video » Aanslag Nice: Minstens 3 doden na aanval met mes bij Notre-Dame-kerk (video) Bekijk deze video » Aanslag Nice met doden en onthoofding: wat is er precies gebeurd? (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Heftige beelden: politie in Nice arresteert terrorist die 3 mensen vermoordde

Mes
De dader heeft met een mes onder meer een vrouw onthoofd in de kathedraal van Nice. Op de beelden is dan ook te zien hoe de toegesnelde politie het moordwapen wegschopt bij de dader, nadat die het op de grond heeft gegooid. Vervolgens stromen de agenten toe, zodat de man geen kant op kan en hij wordt gearresteerd.

Bekijk de beelden van de arrestatie van de dader in Nice hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: politie in Nice arresteert terrorist die 3 mensen vermoordde of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen