Bizarre beelden: brandweer haalt schreeuwende betoger uit boom in Rotterdam

Bizarre beelden: brandweer haalt schreeuwende betoger uit boom in Rotterdam

Bijzondere beelden uit Rotterdam-Noord. Vanmiddag (29 oktober) klom een man daar in een metershoge boom om te demonstreren tegen de kap van zo'n twintig bomen in de Vijverhofstraat. De betoger bleef urenlang in de boom zitten; uiteindelijk moest de brandweer er met een hoogwerker aan te pas komen om de man - die zich hevig verzette - uit de boom te halen.

Bekijk de beelden van het incident in Rotterdam hieronder.

Bizarre beelden: <em>brandweer</em> haalt schreeuwende betoger uit boom in <em>Rotterdam</em> Bijzondere beelden uit Rotterdam-Noord. Vanmiddag (29 oktober) klom een man daar in een metershoge boom om te demonstreren tegen de kap van zo'n twintig bomen in de Vijverhofstraat. De betoger bleef urenlang in de boom zitten; uiteindelijk moest de brandweer er met een hoogwerker aan te pas komen om de man - die zich hevig verzette - uit de boom te halen. Bekijk de beelden van het incident in Rotterdam hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: brandweer New York redt twee mannen uit levensgevaarlijke situatie Bekijk deze video » Drugslab ontdekt bij brand in Weert: bekijk beelden van Hart Van Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Bizarre beelden: brandweer haalt schreeuwende betoger uit boom in RotterdamJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: brandweer haalt schreeuwende betoger uit boom in Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen