Verweer verdachten plasseksfilmpje Patricia Paay: "Ze heeft in Playboy gestaan" (video)

Verweer verdachten plasseksfilmpje Patricia Paay: "Ze heeft in Playboy gestaan" (video)

De zaak rond het plasseksfilmpje van Patricia Paay, dat enkele jaren geleden in heel Nederland rondging, is ten einde. De verdachten, Michel V. en Ernst van der S., krijgen allebei een voorwaardelijke taakstraf. Zij verweerden zich door te stellen dat Paay in het verleden in de Playboy stond en nooit moeilijk heeft gedaan over seks.

Verweer verdachten plasseksfilmpje <em>Patricia Paay</em>: &quot;Ze heeft in Playboy gestaan&quot; (video) De zaak rond het plasseksfilmpje van Patricia Paay, dat enkele jaren geleden in heel Nederland rondging, is ten einde. De verdachten, Michel V. en Ernst van der S., krijgen allebei een voorwaardelijke taakstraf. Zij verweerden zich door te stellen dat Paay in het verleden in de Playboy stond en nooit moeilijk heeft gedaan over seks. Zelfs verspreidOok zeiden de verdachten dat Paay het plasseksfilmpje zelf nogal losjes naar vrienden heeft verstuurd, waardoor ze er zelf debet aan is dat het filmpje verder en verder verspreid werd. De rechter wuifde het verweer weg, maar de maand celstraf (waarvan twee weken voorwaardelijk) die geëist werd, is niet aan de verdachten opgelegd. Paay zelf zal minder tevreden zijn: ze vond de eis al "karig". Bekijk het verslag van het AD over het plasseksfilmpje van Patricia Paay hierboven. Bekijk ook Wilfred Genee heeft golden shower-filmpje Patricia Paay nog: "Viespeuk!" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: plasseks-filmpje blijft Patricia Paay nog altijd achtervolgen Bekijk deze video »
Entertainment :
Verweer verdachten plasseksfilmpje Patricia Paay: "Ze heeft in Playboy gestaan" (video)

Zelfs verspreid
Ook zeiden de verdachten dat Paay het plasseksfilmpje zelf nogal losjes naar vrienden heeft verstuurd, waardoor ze er zelf debet aan is dat het filmpje verder en verder verspreid werd. De rechter wuifde het verweer weg, maar de maand celstraf (waarvan twee weken voorwaardelijk) die geëist werd, is niet aan de verdachten opgelegd. Paay zelf zal minder tevreden zijn: ze vond de eis al "karig".

Bekijk het verslag van het AD over het plasseksfilmpje van Patricia Paay hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verweer verdachten plasseksfilmpje Patricia Paay: "Ze heeft in Playboy gestaan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen