Zien: Giel Beelen verschijnt in onderbroek voor de camera van RTL Boulevard

Zien: Giel Beelen verschijnt in onderbroek voor de camera van RTL Boulevard

Giel Beelen draait sinds kort van vier tot zes uur 's ochtends op NPO Radio 2 en daarmee lijkt zijn carrière definitief 'over the hill' te zijn. Toch weet hij weer de aandacht te trekken: woensdagochtend (28 oktober) kwam hij helemaal niet opdagen, omdat zijn wekker het niet deed... Lex Uiting besluit hem donderdag zelf wakker te maken.

Zien: <em>Giel Beelen</em> verschijnt in onderbroek voor de camera van <em>RTL Boulevard</em> Giel Beelen draait sinds kort van vier tot zes uur 's ochtends op NPO Radio 2 en daarmee lijkt zijn carrière definitief 'over the hill' te zijn. Toch weet hij weer de aandacht te trekken: woensdagochtend (28 oktober) kwam hij helemaal niet opdagen, omdat zijn wekker het niet deed... Lex Uiting besluit hem donderdag zelf wakker te maken. OnderbroekSamen met een cameraploeg van RTL Boulevard reist Uiting in het holst van de nacht (vijf over twee!) naar het huis van Beelen met een plankje, waarop naast een ontbijtje ook een wekker prijkt. Beelen maakt enigszins slaperig en gepikeerd de deur open, want Uiting mag van hem niet binnenkomen. Wat nog het meest opvalt: hij heeft alleen z'n onderbroek aan. Beelen wil namelijk weer gewoon het bed in kruipen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Giel Beelen over verslapen: "Dat is nog best een ding"(video) Bekijk deze video » Giel Beelen biedt excuses aan na verslapen: "Ik heb dit tijdstip onderschat" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Giel Beelen verschijnt in onderbroek voor de camera van RTL Boulevard

Onderbroek
Samen met een cameraploeg van RTL Boulevard reist Uiting in het holst van de nacht (vijf over twee!) naar het huis van Beelen met een plankje, waarop naast een ontbijtje ook een wekker prijkt. Beelen maakt enigszins slaperig en gepikeerd de deur open, want Uiting mag van hem niet binnenkomen. Wat nog het meest opvalt: hij heeft alleen z'n onderbroek aan. Beelen wil namelijk weer gewoon het bed in kruipen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Giel Beelen verschijnt in onderbroek voor de camera van RTL Boulevard of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen