Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 8 over boze woonwagenbewoners

Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 8 over boze woonwagenbewoners

In de nieuwste aflevering van Danny op straat gaat presentator Danny Ghosen in gesprek met boze woonwagenbewoners. Zij moeten nog altijd keihard strijden voor een plek vanwege schaarste en wanbeleid.

Bekijk <em>Danny op straat</em> seizoen 2, aflevering 8 over boze woonwagenbewoners In de nieuwste aflevering van Danny op straat gaat presentator Danny Ghosen in gesprek met boze woonwagenbewoners. Zij moeten nog altijd keihard strijden voor een plek vanwege schaarste en wanbeleid. WachtlijstIn deze aflevering praat Danny onder meer met Wesley en zijn neef Henry, die bovenaan de wachtlijst staat. De vrijgekomen plek blijkt onderhands verkocht te zijn aan een derde. En Joke staat al maanden te protesteren met haar jonge kinderen in een tentenkamp zonder gas, water en licht. Bekijk de aflevering van Danny op straat over woonwagenbewoners hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 5 over complottheorie QAnon Bekijk deze video » Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 6 over christenen en corona Bekijk deze video »
TV :
Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 8 over boze woonwagenbewoners

Wachtlijst
In deze aflevering praat Danny onder meer met Wesley en zijn neef Henry, die bovenaan de wachtlijst staat. De vrijgekomen plek blijkt onderhands verkocht te zijn aan een derde. En Joke staat al maanden te protesteren met haar jonge kinderen in een tentenkamp zonder gas, water en licht.

Bekijk de aflevering van Danny op straat over woonwagenbewoners hierboven. Je kunt alle afleveringen van Danny op straat terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Danny op straat seizoen 2, aflevering 8 over boze woonwagenbewoners of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier