Coronademonstranten in Rotterdam over spoedwet: 'Wij trekken aan de noodrem!'

Coronademonstranten in Rotterdam over spoedwet: 'Wij trekken aan de noodrem!'

In Rotterdam verzamelden zich vandaag demonstranten om te demonstreren tegen de coronaspoedwet. Een grote opkomst was het niet, maar de organisator was in ieder geval overtuigd van zijn doel. ''Wij willen het volk redden en helpen. We zijn tegen de NWO, want in het vaccin komt een nanochip te zitten. We zijn geen wappies en we willen de waarheid naar buiten brengen.''

Bekijk hieronder het fragment uit POW.

<em>Coronademonstranten</em> in Rotterdam over spoedwet: 'Wij trekken aan de noodrem!' In Rotterdam verzamelden zich vandaag demonstranten om te demonstreren tegen de coronaspoedwet. Een grote opkomst was het niet, maar de organisator was in ieder geval overtuigd van zijn doel. ''Wij willen het volk redden en helpen. We zijn tegen de NWO, want in het vaccin komt een nanochip te zitten. We zijn geen wappies en we willen de waarheid naar buiten brengen.'' Bekijk hieronder het fragment uit POW. Bekijk ook Protest Napels tegen coronamaatregelen loopt uit de hand: bekijk de beelden Bekijk deze video » Video: Honderden op de been voor demonstratie tegen pedofilie Bekijk deze video » Bizarre beelden: brandweer haalt schreeuwende betoger uit boom in Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Coronademonstranten in Rotterdam over spoedwet: 'Wij trekken aan de noodrem!'



Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Coronademonstranten in Rotterdam over spoedwet: 'Wij trekken aan de noodrem!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen